Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / News / Arkiv / Bestilling af avisartikler – ny prissætning og leveringsform
Navigation
 

Bestilling af avisartikler – ny prissætning og leveringsform

 

10. november 2008

Fra 11. november 2008 sker der to justeringer i forhold til avisartikler bestilt fra Statsbiblioteket:

  • Prisen harmoniseres så prisen på tidsskrifts- og avisartikler ensartes.
  • Bagatelgrænsen for betaling af avisartikler er nu ophævet, så der kræves betaling uanset antallet af sider.

Det betyder overordnet, at vi har sænket prisen på avisartikler. Det koster nu 0,35 kr. pr. printet A4 side, mens prisen for en A3 side vil være 0,70 kr. Det betyder også, at hvor det før var gratis at printe bestillinger under 10 sider så opkræves nu betaling uanset antal.

De brugere, der afhenter avisartikler på Statsbiblioteket, skal i fremtiden selv printe avisartikler via printere opstillet på fagsalen. Betaling for avisartikler vil ske fra den printkonto, som de fleste brugere har oprettet til tidsskriftartikler. Der kan indbetales til printkontoen med dankort via Statsbibliotekets hjemmeside eller kontant fra en automat, som findes i udlånsområdet.

Brugere, der kan få artiklerne sendt med posten, skal ligeledes indbetale et beløb til Statsbibliotekets printkonto. Avisartikler leveres fremover som dobbeltsidet print ved forsendelse.

Nyt Bibliotekssystem

Aktuelt

Advarsel

27. oktober 2009
Vi overgår den 5. januar til et nyt fælles bibliotekssystem med AU-bibliotekerne. Vi har samlet informationerne om overgangen til dig. Læs blandt andet, hvorfor du ikke kan låne og aflevere mellem Jul og Nytår.