You are here: Home / News / Arkiv / Dansk forskning online fra Museum Tusculanum

Dansk forskning online fra Museum Tusculanum

18. december 2008

Alle e-udgivelser fra forlaget Museum Tusculanum kan nu findes i databasen med samme navn på vores databaseliste. Indholdet i databasen er e-bøger og e-tidsskrifter indenfor humaniora, samfundsvidenskab og teologi.

Selvom du allerede har adgang til Statsbibliotekets elektroniske ressourcer, hvis du er ansat eller studerende ved Aarhus Universitet kræver det, at du installerer programmet FileOpen på din pc. Desuden er den nyeste udgave af Adobe Reader påkrævet.