You are here: Home / News / Arkiv / Forbedret brugergrænseflade til søgning og bestilling

Forbedret brugergrænseflade til søgning og bestilling

9. oktober 2008

I dag lancerer vi en ny og forbedret brugergrænseflade til søgning og bestilling.

Det betyder for det første, at det er blevet lettere at bestille materialer. Dels fordi dine lån og bestillinger er blevet samlet på et sted. Dels fordi vi har arbejdet med arbejdsgangene i forhold til bestillingsprocedurerne. Det betyder også, at du møder en brugergrænseflade, som ser anderledes ud.

Vi modtager gerne kommentarer til den nye grænseflade. Du er velkommen til at skrive i kommentarfeltet nederst på siden, hvor du søger materialer.