Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / News / Arkiv / Hjælp os med at høste netsteder om Folketingsvalget 2007
Navigation
 

Hjælp os med at høste netsteder om Folketingsvalget 2007

29. oktober 2007

Vi er netop gået i gang med at indsamle url’er til netsteder, der omhandler Folketingsvalget 2007. Der er særlig aktivitet ikke mindst på partiernes og politikernes hjemmesider, men også mange andre steder. Der opstår helt nye netsteder og flere af disse vil typisk forsvinde efter valget. Vi kan ikke finde alt med vores egne søgninger.

Vi har derfor brug for din hjælp. Kender du en url (webadresse), der handler om valget, så send denne blanket til Netarkivet.

Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek har til opgave at indsamle og bevare det danske internet. Ved hjælp af en "høster" (webcrawler) laver Netarkivet en tværsnitshøstning af det samlede danske internet 2-3 gange om året. Hvert år "høster" man desuden op til tre særlige begivenheder. Folketingsvalget 2007 er en sådan begivenhed.

Tak for din hjælp!

Nyt Bibliotekssystem

Aktuelt

Advarsel

27. oktober 2009
Vi overgår den 5. januar til et nyt fælles bibliotekssystem med AU-bibliotekerne. Vi har samlet informationerne om overgangen til dig. Læs blandt andet, hvorfor du ikke kan låne og aflevere mellem Jul og Nytår.