You are here: Home / News / Arkiv / Hjemkaldelser via e-mail

Hjemkaldelser via e-mail

18. september 2007

Statsbibliotekets brugere har længe ønsket at hjemkaldelser, hjemkomstmeddelelser mm. kunne modtages via e-mail. Statsbiblioteket har nu startet et forsøg, hvor vi udsender en hjemkaldelse inden der bliver opkrævet gebyr. Dette sker bl.a. for at vi kan afdække hvor mange afviste e-mails det medfører. Forsøget ser ud til at blive en succes, og efter planen vil ordningen her i efteråret blive udvidet, så den også kan omfatte flere meddelelser, både fra Aarhus Universitets biblioteker og Statsbiblioteket.

Vi opfordrer derfor brugerne til at tjekke om de har oprettet en aktiv e-mail-adresse i brugerbasen – forsøget har nemlig vist at rigtig mange brugere endnu ikke har opgivet en e-mail-adresse. Du kan oprette en aktiv e-mail-adresse via Ret profil.