Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

You are here: Home / News / Arkiv / Statsbiblioteket justerer afhentning af materialer
Navigation
 

Statsbiblioteket justerer afhentning af materialer

21. december 2007

Fra onsdag den 2. januar 2008 fremfinder Statsbiblioteket bestilte materialer to gange dagligt til afhentning henholdsvis fra kl. 12 og kl. 16.

  • Materialer, der er bestilt i tidsrummet kl. 12 til kl. 6, kan afhentes fra kl.12. Det er den allerede kendte service "dag til dag levering".
  • Materialer, der er bestilt i tidsrummet kl. 6 til kl. 12, kan afhentes samme dag fra kl. 16, hvilket er et nyt tilbud.

I forbindelse med at Statsbiblioteket har fået flere fjernmagasiner er det ikke længere muligt at levere alle materialer, inklusive lån til læsesalen, som "hastere" efter 2 timer. Derfor er servicemålet for afhentning af materialer justeret. Fremover vil det være muligt at afhente materialer to gange dagligt. Materialer til og fra Det Sundhedsvidenskabelige Bibliotek beholder de nuværende ekspeditionstider.

Den nye ordning gælder ikke for tidsskrifter.

Nyt Bibliotekssystem

Aktuelt

Advarsel

27. oktober 2009
Vi overgår den 5. januar til et nyt fælles bibliotekssystem med AU-bibliotekerne. Vi har samlet informationerne om overgangen til dig. Læs blandt andet, hvorfor du ikke kan låne og aflevere mellem Jul og Nytår.