You are here: Home / News / Arkiv / Nu også udenlandske aviser via Infomedia

Nu også udenlandske aviser via Infomedia

22. oktober 2008

Infomedia, den store danske avisdatabase, har nu udbygget med en international del. Her kan man ikke alene konsultere engelsk og amerikansk presse, men også tyske, franske og spanske aviser.

Statsbiblioteket har ind til den 12. december prøveadgang til den internationale del og overvejer at tegne abonnement. Vi vil derfor gerne invitere dig til at være med i afprøvningen.

Du får adgang således:

Gå ind på http://is.lexisnexis.nl/infomedia/

Der dukker nu en søgeside op, som minder om den danske del af Infomedia. Indtast dine søgeord.

Herefter dukker der en boks op, hvor du indtaster verifikationskode TRIAL00F4PTRBLQS og password c6f3f5 - Og så er der er fri bane til at studere søgeresultaterne!

Send din vurdering af produktet til Statsbibliotekets tidsskriftsservice på etss@statsbiblioteket.dk

God fornøjelse!